PinokkioBeste ouders,

Zoals u inmiddels al van ons vernomen hebt, vieren we binnenkort het hoogtepunt van ons 75-jarig bestaan. We doen dit met een heuse musical, gespeeld door de kinderen van de lagere school, aangevuld met enkele ouders en leerkrachten.

We spelen voor u het welbekende verhaal van "Pinokkio". Het wordt een spektakel in de echte traditie van een musical: toneel, afgewisseld met muziek, zang en dans en dit in een mooi decor met prachtig aangepaste kledij. Het belooft dus een geheel te worden dat zeker het bekijken en bewonderen waard is en dit voor jong n oud!

We spelen dit stuk op zaterdag 08 juni om 15.00 uur en om 19.00 uur n op zondag 09 juni om 15.00 uur. Drie voorstellingen dus in De Kaekelaar (Sint Cordulastraat 10) waaruit u dan kunt kiezen, telkens een gebeuren van ongeveer 2 uur met pauze.

Kaarten zijn vanaf nu te bestellen op school via de leerkracht en kosten 8,00 voor een volwassene en 6,00 voor een kind (tot en met 12 jaar).
Zoals het elk evenement past, zijn er ook voor die drie voorstellingen "speciale" plaatsen te bestellen. Onze "Vriendenplaatsen" richten zich op mensen die ons een extra financieel steuntje willen geven.

Wat krijgt u op een "Vriendenplaats":
- een mooi plaatsje op een rij vooraan
- 45 minuten vr de voorstelling ontvangst met een heerlijk assortiment hapjes, cava en/of fruitsap
- een drankje tijdens de pauze

Wat kost een "Vriendenplaats": 28,00
Deze zijn op dezelfde manier te bestellen als de kaarten en zijn beperkt per voorstelling.

De kinderen (n de leerkrachten) zijn al hard aan het oefenen zoals u op onze website ook kunt volgen (www.hfamilie.be).
We hopen dus op veel toeschouwers (natuurlijk zijn ook de kleuters en hun ouders, grootouders, van harte uitgenodigd) om deze inspanningen te komen bewonderen.


Tot binnenkort en alvast dank voor uw belangstelling.

Het schoolteam
D. Bombey
Directeur


INSCHRIJVING MUSICAL

Klik op onderstaande link en druk de inschrijvingsstrook af.
U kan de strook ingevuld bezorgen aan de school.
Gelieve het bedrag met vermelding van naam, juiste voorstelling, aantal kaarten en de aard van de kaarten te storten op rekening nr.
BE19 0014 4642 6412

Gesubsidieerde Vrije Basisschool Heilige Familie Laaglandlei 20 2900 Schoten tel: 03/658.51.95 fax: 03/666.09.07 E: basisschool@hfamilie.be
Inschrijvingsstrook afdrukken